Scooters


Merk dealer van:

          

Motorisaties: 50cc Klasse A (= zonder) of Klasse B (= met rijbewijs), 125cc tot 600cc

 

Enkele populaire modellen:Peugeot DJANGO 50/125cc 4Takt

Moderne lijnen met een veronderstelde knipoog naar de legendarische Peugeot S55. De Django's electropopstijl blijft niet onopgemerkt in het straat. Onderweg onder de neonlichten van de stad, is hij de beste metgezel, ongeacht welk pad wordt genomen.

Verkrijgbaar in 50cc (klasse A of B) en als 125cc, in verschillende kleuren.
 Peugeot KISBEE 50cc - 4Takt

De Kisbee is de populairste 50cc scooter van Peugeot, en dit dankzij z'n looks, kwaliteit, gunstige prijs en krachtige motor. Ondanks de compacte afmetingen voelt hij toch ruim en comfortabel aan.

Verkrijgbaar in 50cc (klasse A of B) 4Takt motor, in verschillende kleuren. Sym ORBIT III - 50cc 4Takt
 

De ORBIT III is SYM’s multifunctionele gebruiksscooter die geschikt is voor dagelijks gebruik en zich bij uitstek leent voor woon-werkinzet. De ORBIT III kan tegen een stootje, is betrouwbaar en comfortabel, heeft een wegligging waar je ‘u’ tegen zegt en vertrouwt op de kwaliteit die je van SYM mag verwachten. Wat verlang je nog meer van een praktisch werkpaard voor dagelijks gebruik?

Verkrijgbaar in 50cc (klasse A of B) 4Takt motor, in verschillende kleuren.Sym FIDDLE IV - 50/125cc 4Takt

De Fiddle IV kenmerkt zich door zijn ronde vorm en zijn retro scooter look. Ideaal voor een ritje in de stad.  Zo is het design geïnspireerd op de elegante lijnen uit het verleden, maar zijn het moderne dashboard en de LED-dagrijverlichting helemaal van deze tijd.

Hoewel het design van de scooter vrijwel ongewijzigd is gebleven, zet SYM het comfort van de passagier dankzij de wegklapbare voetsteunen extra in de verf.

Ook het praktisch aspect van de Fiddle IV heeft door het ruimere handschoenenkastje en de grotere brandstoftank een boost gekregen.

Verkrijgbaar in 50cc (klasse A of B) of 125cc 4Takt motor, in verschillende kleuren.

 

Sym Cruisym 125/300cc 4Takt

Om de opvolger van de succesvolle Sym GTS (= de meest verkochte scooter in de wereld in z'n genre!!!) te bouwen hebben de ingenieurs van SYM alles uit de kast gehaald: stijver frame, grotere wielen, wave schijfremmen met gecombineerd remsysteem, led dagrijverlichting, spiegels met ingebouwde richtingaanwijzers, kofferruimte voor 2 helmen, krachtigere motoren, ... kortom: alles om de nummer 1 te blijven!

Verkrijgbaar in 125 of 300cc 4Takt, met ABS, in verschillende kleuren.
Sym JET14 - 50/125cc 4Takt

De JET14 geeft 'urban touring' een nieuwe definitie. Hoewel hij lichter en compacter is, blijft hij top qua rijplezier. Bij het ontwerp van de JET14 werd vooral aandacht besteed aan gebruiksvriendelijkheid. Dit is er gekomen in de vorm van:
* Licht en gemakkelijk manoeuvreerbaar: leent zich perfect voor ritjes in de stad dankzij zijn 14inch wielen en is makkelijk bestuurbaar omdat hij zo weinig weegt (128kg);
* Grote opbergruimte: onder het zadel is voldoende ruimte om een integraalhelm en handschoenen op te bergen, en er is ook een verborgen tassenhaakje.

 

Sym MAXSYM TL - 465cc 4Takt

De sportieve maxiscooter Premium
 
Uitgerust met een in-line dubbele cilinder, bevat de Maxsym TL een vermogen van 30kW en een koppel van 42,5Nm voor ultieme prestaties en optimaal rijplezier. Scherpe lijnen, versterkt door matte tonen en carbon-imitatie-inzetstukken, geven hem een sportieve en verfijnde uitstraling. Hij valt op met zijn gloednieuwe TFT-dashboard in kleur.

Laat u verleiden! Volg je instinct ...

 


Niu N1s

Eindelijk ... een betaalbare & kwalitatieve elektrische scooter!!! De toekomst is NIU ...

​Tot enkele jaren terug was een goede elektrische scooter ofwel onvindbaar, ofwel zeer duur (minstens € 5000,-). NIU wou hierin duidelijk verandering brengen; hun N1s start vanaf € 2599,- !!!
Enkele technische kenmerken:
     * samenwerking met BOSCH voor een betrouwbare & krachtige motor (110Nm koppel!);
​     * automotive 18650 accucellen gebruiken van Panasonic, LG & Samsung;
​     * uitneembaar accupakket van slechts 10kg;
​     * vergelijkbaar gewicht met een benzinescooter: 95kg (vele elektrische scooter wegen min. 130kg!);
​     * actieradius tot 70 km in A-klasse, tot 45 km in B-klasse snelheid;
​     * full LED-verlichting en full LCD-dashboard;
​     * schijfremmen voor- & achteraan met automatische regeneratie van stroom bij het afremmen!

​Verkrijgbaar in A- of B-klasse, in 5 kleuren: blinkend Rood, Wit of Zwart // mat Zwart of Grijs

Niu M+

Het nieuwste model in de M-Serie combineert een moderne stijl met slim ontwerp en heeft nu ruimte voor twee personen. Een vernieuwd ontwerp, gebruiksvriendelijke bedieningselementen en gemaakt voor twee rijders.

Eigenschappen: uitneembare accu (oplaadbaar aan ieder stopcontact), actieradius tot 75 km (A-klasse), schijfremmen met energie-recuperatie, 1200Watt Bosch motor, full LED-verlichting, Cruise control, NIU-app, ...

Verkrijgbaar in A- of B-klasse, in 5 kleuren: Rood, Zilver, Blauw, Wit of Zwart/Rood