Scooters


Merk dealer van:

          

Motorisaties: 50cc Klasse A (= zonder) of Klasse B (= met rijbewijs), 125cc tot 600cc

 

Enkele populaire modellen:Peugeot DJANGO 50/125cc 4Takt

Moderne lijnen met een veronderstelde knipoog naar de legendarische Peugeot S55. De Django's electropopstijl blijft niet onopgemerkt in het straat. Onderweg onder de neonlichten van de stad, is hij de beste metgezel, ongeacht welk pad wordt genomen.

Verkrijgbaar in 50cc (klasse A of B) en als 125cc, in verschillende kleuren.
 Peugeot KISBEE 50cc - 4Takt

De Kisbee is de populairste 50cc scooter van Peugeot, en dit dankzij z'n looks, kwaliteit, gunstige prijs en krachtige motor. Ondanks de compacte afmetingen voelt hij toch ruim en comfortabel aan.

Verkrijgbaar in 50cc (klasse A of B) 4Takt motor, in verschillende kleuren. Sym ORBIT III - 50cc 4Takt
 

De ORBIT III is SYM’s multifunctionele gebruiksscooter die geschikt is voor dagelijks gebruik en zich bij uitstek leent voor woon-werkinzet. De ORBIT III kan tegen een stootje, is betrouwbaar en comfortabel, heeft een wegligging waar je ‘u’ tegen zegt en vertrouwt op de kwaliteit die je van SYM mag verwachten. Wat verlang je nog meer van een praktisch werkpaard voor dagelijks gebruik?

Verkrijgbaar in 50cc (klasse A of B) 4Takt motor, in verschillende kleuren.Sym FIDDLE IV - 50/125cc 4Takt

De Fiddle IV kenmerkt zich door zijn ronde vorm en zijn retro scooter look. Ideaal voor een ritje in de stad.  Zo is het design geïnspireerd op de elegante lijnen uit het verleden, maar zijn het moderne dashboard en de LED-dagrijverlichting helemaal van deze tijd.

Hoewel het design van de scooter vrijwel ongewijzigd is gebleven, zet SYM het comfort van de passagier dankzij de wegklapbare voetsteunen extra in de verf.

Ook het praktisch aspect van de Fiddle IV heeft door het ruimere handschoenenkastje en de grotere brandstoftank een boost gekregen.

Verkrijgbaar in 50cc (klasse A of B) of 125cc 4Takt motor, in verschillende kleuren.

 

Sym Cruisym 125/300cc 4Takt

Om de opvolger van de succesvolle Sym GTS (= de meest verkochte scooter in de wereld in z'n genre!!!) te bouwen hebben de ingenieurs van SYM alles uit de kast gehaald: stijver frame, grotere wielen, wave schijfremmen met gecombineerd remsysteem, led dagrijverlichting, spiegels met ingebouwde richtingaanwijzers, kofferruimte voor 2 helmen, krachtigere motoren, ... kortom: alles om de nummer 1 te blijven!

Verkrijgbaar in 125 of 300cc 4Takt, met ABS, in verschillende kleuren.
Sym JET14 - 50/125cc 4Takt

De JET14 geeft 'urban touring' een nieuwe definitie. Hoewel hij lichter en compacter is, blijft hij top qua rijplezier. Bij het ontwerp van de JET14 werd vooral aandacht besteed aan gebruiksvriendelijkheid. Dit is er gekomen in de vorm van:
* Licht en gemakkelijk manoeuvreerbaar: leent zich perfect voor ritjes in de stad dankzij zijn 14inch wielen en is makkelijk bestuurbaar omdat hij zo weinig weegt (128kg);
* Grote opbergruimte: onder het zadel is voldoende ruimte om een integraalhelm en handschoenen op te bergen, en er is ook een verborgen tassenhaakje.

 

Sym MAXSYM TL - 465cc 4Takt

De sportieve maxiscooter Premium
 
Uitgerust met een in-line dubbele cilinder, bevat de Maxsym TL een vermogen van 30kW en een koppel van 42,5Nm voor ultieme prestaties en optimaal rijplezier. Scherpe lijnen, versterkt door matte tonen en carbon-imitatie-inzetstukken, geven hem een sportieve en verfijnde uitstraling. Hij valt op met zijn gloednieuwe TFT-dashboard in kleur.

Laat u verleiden! Volg je instinct ...

 

Yadea G5 - Slimme elektrische scooter met uitstekende prestaties

Ontdek de Yadea G5, een slimme elektrische scooter die uitblinkt in krachtige technologie en gebruiksvriendelijkheid. Het opvallendste kenmerk van de G5 is de indrukwekkende 60V 32AH lithium accu, die garant staat voor een rijbereik tot wel 65 km (45 km/u versie). De strategische plaatsing van de accu onder het voetenbord zorgt voor een laag zwaartepunt, wat resulteert in extra rijcomfort. Daarnaast biedt de ruimte onder de buddyseat, een royale 26 liter, voldoende opbergruimte voor systeemhelmen of boodschappen.

Voeg daarbij de krachtige en onderhoudsvrije 2.300W elektromotor in het achterwiel, remschijven aan zowel voor- als achterzijde, dubbele schokbrekers achter en je hebt de ideale scooter voor dagelijks woon-werkverkeer of stadsritten.

Hoewel de look van de G5 neutraal is, zitten de gadgets niet achterwege. Het royale 7-inch digitale dashboard past automatisch de helderheid aan op basis van omgevingslicht, en de ingebouwde USB-aansluiting maakt het mogelijk om tijdens het rijden je telefoon en/of andere apparaten op te laden. De scooter is tevens voorzien van een ingebouwd alarm met wielblokkering dat op afstand kan worden in- of uitgeschakeld met behulp van een afstandsbediening. Alle verlichting is energiezuinig en uitgevoerd in LED.

Voor degenen die regelmatig een passagier meenemen, wordt bij de G5 standaard een comfortabele rugsteun meegeleverd.

Ontdek de toekomst van elektrische mobiliteit met de Yadea G5, waar slimme technologie en rijplezier samenkomen.

​Verkrijgbaar in A- of B-klasse, in verschillende kleuren

 De Yadea E8S en E8S Lite: Veel scooter voor een lage prijs!

Geniet van een indrukwekkende actieradius van maar liefst 80 km bij de 45 km/u versie, en dat alles voor slechts €2.048,-! De E8S en E8S Lite bieden waar voor je geld in overvloed. De E8S is een volledig uitgeruste scooter met een slim kleurendashboard waarop verschillende rijmodi worden weergegeven. Met een door Yadea zelf ontwikkeld regeneratief remsysteem en een krachtige 3.000W motor (E8S) of 1500W motor (E8S Lite), ben je verzekerd van een soepele en efficiënte rit.

Onder de buddyseat bevindt zich een ruime opbergruimte van 32 liter, perfect voor het opbergen van je helm en meer.

De gloednieuwe Yadea E8S is voorzien van een geavanceerde grafeen accu. Yadea heeft gekozen voor deze accu vanwege de talloze voordelen, waaronder een hoge capaciteit voor energieopslag (wat resulteert in meer vermogen en een grotere actieradius), korte laadtijd, milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.

Kies voor de E8S en E8S Lite en ervaar hoogwaardige prestaties en functionaliteiten tegen een zeer betaalbare prijs.

Verkrijgbaar in A- of B-klasse, in verschillende kleuren