E-bike testen?

U overweegt de aanschaf van een elektrische fiets? Maar u ziet door de overvloed aan merken/modellen het bos door de bomen niet meer? En hoe rijden ze, kan ik ze testen? Wat met de naservice?

Vele vragen die we met onze UNIEKE aanpak kunnen beantwoorden:


Enkele van onze testfietsen:


Motor-fabrikanten:

                               

Enkele populaire modellen:
 

Qwic Premium MN7

De Qwic Premiium MN7 werkt met de BAFANG MaxDrive middenmotor, welke een krachtige - soepele - stille werking garandeert. Bafang, horen we u al zeggen??? Klinkt onbekend & Chinees? Klopt, Bafang is inderdaad voor de meeste fietsliefhebbers onbekend, maar dit zal niet lang meer duren. Bafang is namelijk de grootste Chinese producent van e-bike systemen en heeft nu z'n pijlen gericht op Europa, met oa een service-center in Nederland!

Niet overtuigd van de kwaliteit? Dan zal volgend filmpje (https://www.youtube.com/watch?v=WsWXgZVNHkQ) daarin misschien verandering brengen; Bafang heeft namelijk de "24uur E-Bike race" op de Nurburgring gewonnen in 2015!!! (en heeft daarbij alle Bosch-teams achter zich gelaten)


 
Qwic Premium N7.1

Deze Qwic werd vorig jaar de winnaar van de grote "elektrischefietsen.com" vergelijkingstest in de categorie tot € 1999,-. Ook bij ons scoort deze fiets na een proefrit hoog; door het gebruik van een stille en krachtige (voorwiel)naafmotor en de Qwic rotatiesensor behoort zweet en puffen tot het verleden. Ook z'n looks en afwerking kunnen menig e-biker verleiden. Keuze uit verschillende accu's, kleuren, uitvoeringen & framehoogtes.


 

Qwic Performance P-RD10s

Elektrische fietsen zijn voor oudere mensen ... jaren terug dacht men hier zo over, maar ondertussen is de elektrische fiets uitgegroeid tot een vorm van mobiliteit die iedere leeftijdscategorie kan dienen. Denk maar als alternatief van de wagen voor woon-werkverkeer: geen file- of parkeerstress, geen zweet of vermoeiend, gezond voor u en de omgeving, fietsvergoeding, ... Ook de e-bike modellen zijn moderner & sportiever geworden zoals deze Qwic P-RD10s: ongezien frame-design, krachtige (achterwiel)naafmotor, schijfremmen en accu's tot wel 20Ampère (735Wh)!

*** Tevens kan de P-RD10s onbegrensd snelheden halen tot wel 45km/u !!! Enkel toegelaten op privé terrein, draag steeds een helm! ***
 Cortina Ecomo U4 Transport Jeans

Cortina, hét lifestyle-merk, bouwt van z'n populairste modellen telkens ook elektrische varianten, nl. Cortina Ecomo. Zo dus ook deze U4 Transport, in z'n "Millionaire Blue Matt", koper-kleurige velgen, buitenbanden met witte randen, supercomfortabel Drifter zadel, stille voorwiel-motor, handige voor- en achterdrager, ... kortom: een prachtige en comfortabele E-lifestylebike!


 
JMS 30-Z Low instep 20" plooifiets

Door de ergonomische bouw van de JMS vouwfietsen wordt een goede zitpositie en grote stabiliteit gegarandeerd. Hierdoor beschikken de fietsen over fantastische rijeigenschappen.

Het 30-Z model beschikt over een lage en brede instap, zodat deze zeer comfortabel is bij het op- en afstappen.


 
Qwic C-FN7 20" plooifiets

De Qwic C-FN7 combineert het comfort van een elektrische stadsfiets met de handigheid van een vouwfiets. De C-FN7 heeft een modern uiterlijk en is voorzien van Shimano Nexus 7 naafversnellingen. De lederen handvatten en zadel zorgen voor een luxe uitstraling én extra comfort. Dankzij het accukeuze systeem beschik je over een extra groot bereik.

De ideale elektrische vouwfiets voor zowel stedelijk als recreatief gebruik. Perfect voor een vakantie met de boot, camper of juist als last-mile vervoersmiddel in de binnenstad.