E-bike testen?

U overweegt de aanschaf van een elektrische fiets? Maar u ziet door de overvloed aan merken/modellen het bos door de bomen niet meer? En hoe rijden ze, kan ik ze testen? Wat met de naservice?

Vele vragen die we met onze UNIEKE aanpak kunnen beantwoorden:


Enkele van onze testfietsen:


Motor-fabrikanten:

                            

Enkele populaire modellen:
 

Qwic Premium MN7

De Qwic Premiium MN7 werkt met de BAFANG M420 middenmotor, welke een krachtige - soepele - stille werking garandeert. Bafang, horen we u al zeggen??? Klinkt onbekend & Chinees? Klopt, Bafang is inderdaad voor de meeste fietsliefhebbers onbekend, maar dit zal niet lang meer duren. Bafang is namelijk de grootste Chinese producent van e-bike systemen en heeft nu z'n pijlen gericht op Europa, met oa een service-center in Nederland!

Niet overtuigd van de kwaliteit? Dan zal volgend filmpje (https://www.youtube.com/watch?v=WsWXgZVNHkQ) daarin misschien verandering brengen; Bafang heeft namelijk de "24uur E-Bike race" op de Nurburgring gewonnen in 2015!!! (en heeft daarbij alle Bosch-teams achter zich gelaten)


 
An Elegant Ride, dat zegt eigenlijk al genoeg over de fraaie collectie elektrische fietsen van VanDijck.

De e-bikes die VanDijck biedt, zijn met de grootste zorg afgemonteerd in het sfeervolle Roosendaal. Vanuit deze omgeving levert VanDijck fietsen met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding in diverse segmenten.
Want die verscheidenheid, die is er bij VanDijck zeker te vinden. Neem bijvoorbeeld de Ceres One Key. Een mooi instapmodel met drie verschillende accucapaciteiten, zeer geschikt voor lang genieten en ontspannen toeren.
Wilt u liever een sportieve e-bike die u ook kunt inzetten voor woon-werk verkeer? Kijk dan eens naar de VanDijck Kalii of Leto. Met een hoge accucapaciteit tot wel 880 Wh - geen enkel andere 25km/u elektrische fiets heeft zo'n grote frame-accu - en een onderhoudsvriendelijk belt systeem geniet u met volle teugen.
Bent u benieuwd naar de rijervaring van een VanDijck e-bike? Kom dan eens langs bij onze winkel. Hier heeft u de mogelijkheid om proefrit te maken op verschillende fietsen. Ook staan wij klaar om al uw vragen met deskundig advies te beantwoorden.

 

Qwic Performance P-RD11s

Elektrische fietsen zijn voor oudere mensen ... jaren terug dacht men hier zo over, maar ondertussen is de elektrische fiets uitgegroeid tot een vorm van mobiliteit die iedere leeftijdscategorie kan dienen. Denk maar als alternatief van de wagen voor woon-werkverkeer: geen file- of parkeerstress, geen zweet of vermoeiend, gezond voor u en de omgeving, fietsvergoeding, ... Ook de e-bike modellen zijn moderner & sportiever geworden zoals deze Qwic P-RD11s: ongezien frame-design, krachtige (achterwiel)naafmotor, schijfremmen en accu's tot wel 20Ampère (735Wh)!


 Cortina Ecomo U4 Transport Jeans

Cortina, hét lifestyle-merk, bouwt van z'n populairste modellen telkens ook elektrische varianten, nl. Cortina Ecomo. Zo dus ook deze U4 Transport, in z'n "Millionaire Blue Matt", koper-kleurige velgen, buitenbanden met witte randen, supercomfortabel Drifter zadel, stille voorwiel-motor, handige voor- en achterdrager, ... kortom: een prachtige en comfortabele E-lifestylebike!