Fietsen

Merk dealer van:

                   
      

 

 

Elektrische fietsen uitgerust met:

       

 

 

Enkele van onze toppers:

- GLEAM Cargo ebike -

" Become the new superhero of urban mobility! "

Voor alle info: https://gleam-bikes.com/cargo-ebike/
 
 


 

 
 

- GIANT Deliver-E -

Deze e-bike is breed inzetbaar en is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. Zo is hij geschikt voor onder meer de bezorging van foodproducten en als verhuurfiets in de vrijetijdssector. De fiets voldoet aan alle eisen die horen bij zakelijk gebruik. Dankzij het duurzame karakter heeft uw klant er lang plezier van.

De Deliver-E+ is naar wens uit te breiden met optionele accessoires, zoals een extra EnergyPak accu, voordrager, achterdrager, of voor- en achterdragers.

DE VOORDELEN VAN DE DELIVER-E+
• Robuust aluminium frame
• Krachtige SyncDrive Sport middenmotor (70 Nm)
• Batterij met hoge capaciteit van 500 Wh
• Geïntegreerde bediening met led-aanduidingen
• Onderhoudsarme BeltDrive riemaandrijving
• Hydraulische schijfremmen
• Brede banden voor extra grip en comfort
• Transportdragers optioneel verkrijgbaar: voor, achter, of voor én achter
 
  
 

- TERN GSD2.0 -

Met een maximaal toelaatbaar gewicht van 200 kg is de GSD in staat om uw auto te vervangen. U kunt er tegelijkertijd twee kinderen plus boodschappen of een heleboel bagage op vervoeren, maar hij is even lang als een normale fiets. Dankzij de geïntegreerde dubbele accutechniek kunt u de hele dag rijden, terwijl ruimtebesparende kenmerken zoals FlatFold en Vertical Parking de GSD enorm gebruiksvriendelijk maken.

Eenvoudig te besturen:
De unieke geometrie van de GSD zorgt voor een superstabiel rijgedrag, ongeacht wat u vervoert (of hoe hard uw kinderen heen en weer schommelen). Het lage zwaartepunt geeft zelfs kleinere berijders meer zelfvertrouwen voor het vervoeren van zware lading en het step-thru-frame zorgt ervoor dat op- en afstappen een fluitje van een cent is. Plus: we hebben er voor gezorgd dat de berijder zijn voeten nu makkelijker aan de grond kan zetten bij een stop.

Eén maat voor bijna iedereen:
De GSD heeft een verstelbare cocktpit die in een oogwenk en zonder gereedschap kan worden aanpast voor rijders van 150 tot 195 cm lichaamslengte. Deze fiets kunt u dus gemakkelijk delen met uw familie. De aangepaste framegeometrie met een iets vlakkere zitbuis

Eenvoudig te transporteren:
Wij denken dat de GSD ervoor zorgt dat u minder met de auto gaat. Toch zijn er situaties waarin het gebruik van een auto en een GSD samen de beste oplossing is. De GSD is binnen enkele seconden tot éénderde van zijn oorspronkelijke volume te verkleinen. Gooi simpelweg een GSD (of twee!) in de kofferbak van een minivan of kleine SUV want een zware fietsdrager is overbodig.

Geschikt voor kleine ruimtes:
Een normale fiets neemt veel vloerruimte in en is moeilijk op te bergen in kleine leefruimtes (laat staan om hem in en uit een lift te krijgen). Wij hebben dit probleem opgelost door de GSD zo te ontwerpen dat hij verticaal kan worden gestald zodat hij net zoveel ruimte inneemt als een potplant - perfect voor stadsappartementen en liften.

Voor alle info: https://www.ternbicycles.com/be/bikes/472/gsd
 
 


 

Tekst

Tekst:
Tekst