Fietsen

Merk dealer van:

                                      

 

 

Elektrische fietsen uitgerust met:

                

 

 

Enkele toppers voor 2017:

Kreidler Raise RT: nu ook niet geveerde modellen

Kreidler hebben we ondertussen al enkele jaren in ons assortiment fietsen, maar wat ontbrak waren enkele niet geveerde modellen. Met de collectie 2017 komt hierin verandering; de "Raise RT light"-modellen (van RT 5 tem 9) zijn fietsen om u tegen te zeggen: een tijdloos design, prachtige afwerking, samengesteld met enkel onderdelen van topkwaliteit, lichtgewicht (tss 13 & 15 kg) en ... SCHERP geprijsd!!!

 

Afgemonteerd met enkel de topmerken: Rohloff / Shimano XT tot Alivio / Schijfremmen / Busch&Muller verlichting / Curana / Schwalbe / Racktime / FSA 
De toekomst van de stadsfiets ... (deel 1)


Deze Kreidler Player 3.0 Gates komt waarschijnlijk aardig in de buurt: uitgerust met een onderhoudsvrije Gates riem-aandrijving (ipv de klassieke fietsketting) en Nexus naafversnelling, Magura hydraulische velgremmen, naafdynamo met led voor-en achterlicht, en Schwalbe Big Apple balloonbanden! Ook de Belgische Curana alu-spatborden steken op deze fiets.
 

Prijs: € 999,-

De toekomst van de stadsfiets ... (deel 2)

De Raleigh Devon HS is in grote lijnen uitgerust als de Rabeneick Niagara Gates, maar werkt nog met een klassieke ketting en half gesloten kettingscherm. Dit drukt natuurlijk de prijs: € 775,-.

De andere positieve eigenschappen blijven: lichtlopend, betrouwbare remmen en verlichting, onderhoudsarme naafversnellingen & bredere banden. 


 

Nieuw in ons aanbod kinderfietsen: Leader Fox

Gloednieuw in België en exclusief voor Gent hebben we nu ook de kinderfietsen van het Tsjechische merk Leader Fox. Stuk voor stuk handgemaakte kinderfietsen, made in Europe, en dus niet in één of andere Aziatische fietsfabriek!
 
Leader Fox staat voor een mooie afwerking, coole kleuren, telkens uitgerust met een aluminium frame en een gunstige prijs!
   


Bultaco - Brinco


De Bultaco BRINCO is een verbluffende fusie van de motorfiets- en fietswereld. Een volledig nieuwe 2-wieler ervaring, die je rij-ervaring naar een volledig nieuwe dimensie brengt. Hij ziet er wat uit als een competitie downhill mountain bike, of een trial motor, of een lichte enduro, of zelfs een coole stadsbike… Maar je beseft al snel dat de Brinco een volledig nieuw en revolutionair concept is, een Moto-Bike.

100% FUN * 100% BULTACO

  • Een rij-ervaring die je je nog nooit ingebeeld had:

Een combinatie van elektrische én menselijke kracht door de combinatie van gas geven en zelf trappen, maar onafhankelijk van elkaar.

  • Jij hebt de controle

3 rij-modi voor de keuze tussen efficiëntie en/of fun in elke situatie:
* Eco: 0,8 Kw – tot 100 km bereik
* Tour: 1,5 Kw – tot 75 km bereik
* Sport: 2 KW! – tot 50 km bereik

  • Milieuvriendelijk

Geen brandstof = geen co2 uitstoot

  • Veilig en kwalitatief

Zeer kwalitatief en robuust gebouwd, uitgerust met de allerbeste onderdelen. Volledig instelbare vering, zeer krachtige remmen en schakelsysteem met overdrive.

  • Power control

Geeft je de mogelijkheid om een constant niveau van ondersteuning in te stellen, zodat je zelfs niet meer aan de gashendel hoeft te denken

  • Lithium Ion 1,3 KwH batterij

Demonteerbaar in 15 seconden en makkelijk mee te nemen, volledig opgeladen in 3 uur. De allergrootste batterij in de E-Bike wereld!!!

  • 4 Modellen

Aangepaste modellen voor elk soort rijstijl. Van pure adrenaline ervaring tot snel en efficiënt woon-werk verkeer.

  • Connected

Sleutelvrij starten door middel van armband of kaart, verbonden met de Brinco APP door middel van een sim kaart om al je rij-gegevens te analyseren.