Bossa 2 - made by Tange & Qwic

Elektrische fietsen
€1.699,00

Reserveren nu mogelijk!

Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat. Reserveer direct

Reserveren

Frame hoogte 50
Inch 28
Jaar 2016
Kleur grijs
Type E-bike
Uitvoering Dames


Beschrijving


Bossa 2 - "made by Tange & Qwic"
In samenwerking met Qwic hebben we ons eigen huismerk gelanceerd, genaamd "Bossa", synoniem voor betaalbare kwaliteit en verfijnde rijeigenschappen.

Deze dagen is het aanbod van goedkope elektrische fietsen enorm te noemen. Als antwoord hierop bieden we de Bossa fietsen aan; door te besparen op zaken waar u als klant weinig aan heeft en techniek te gebruiken die reeds enige tijd op de markt is (en dus zijn degelijkheid al bewezen heeft), slagen we erin om u een elektrische fiets aan te bieden die de vloer aanveegt met de concurrentie!

De accu, misschien wel het allerbelangrijkste onderdeel van een elektrische fiets, is bij onze Bossa fietsen uniek te noemen; deze accu werkt namelijk met dezelfde accucellen als die van de elektrische wagens (zoals Tesla en Renault). Vele dure fietsen zijn reeds uitgerust met dit type accu's, maar situeren zich allen in +€2000,- prijsklasse. Daarentegen werken goedkope elektrische fietsen met accucellen die ontwikkeld zijn voor de elektronica (zoals laptops of accuboormachines), en dus minder geschikt zijn voor het gebruik in elektrische fietsen!

Onze Bossa 2:

  • werkt dus met de beste accu die momenteel op de markt verkrijgbaar is;
  • is uitgerust met een Shimano Nexus 7 naafversnelling en gesloten kettingscherm;
  • heeft een verende voorvork en verstelbare stuurpen;
  • 2 jaar garantie en 2 gratis servicebeurten zijn inbegrepen;
  • en ... nu tijdelijk aan €1499,- ipv €1699,- !!!